Obama, pus pe glume. IATĂ ce răspunsuri a oferit fiind invitat la un show televizat (VIDEO)

Embed:

Barack Obama, cel mai puternic om din lume, este un preşedinte foarte ocupat. Cu toate acestea, liderul de la Casa Albă îşi face timp să apară la show-uri televizate. Obama a fost din nou invitatul lui Ellen DeGeneres, cu care s-a întrecut în glume.

Interviul a început jucăuş cu o listă de întrebări furnizate de prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, care se află într-o vizită în China.

ELLEN: "Domnule preşedinte, Michelle este plecată din oraş şi vrea să ştie dacă v-aţi făcut patul în această dimineaţă."

OBAMA: "Răspunsul meu ar fi 'nu'. Ştii, când este plecată din oraş, lucrurile sunt lăsate neglijent prin casă. Şosetele şi pantofii sunt aruncaţi peste tot."

Gazda TV Ellen DeGeneres nu s-a lăsat mai prejos şi l-a tachinat pe liderul american. Ea a amintit de celebra poză selfie de la Oscar, care a devenit cea mai redistribuită fotografie de pe o reţea de socializare. Recordul anterior a fost deţinut de o imagine cu Barack Obama şi soţia sa, îmbrăţişaţi, făcută când a fost reales preşedinte al Statelor Unite.

"Am auzit de acea poză. Mi s-a părut că a fost o cascadorie ieftină. Să aduni o grămadă de vedete pe fundal", a menţionat Obama.

Barack Obama a fost invitatul lui Ellen DeGeneres şi în 2007, când a candidat pentru prima dată la alegerile prezidenţiale. Cei doi au dansat împreună, iar filmuleţul a devenit viral pe Internet.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu