Oana Zăvoranu: "Am avortat copilul lui Pepe după despărţire"

Oana Zăvoranu a făcut o mărturisire şoc în cadrul emisiunii "CanCan TV". Anul trecut, la o lună după desparţirea de fostul soţ a aflat că este însărcinată cu Pepe, scrie realitatea.net

Pepe a intrat în direct prin telefon şi a negat că el ar fi fost tatăl copilului acesteia. În acest timp, Oana se afla în culisele emisiunii Cancan TV pentru a se linişti.

După ce Pepe a spus că "presupusa sarcină" nu ar fi existat, Oana a cedat nervos şi a promis că este ultima oară când ea mai voreşte despre fostul ei soţ.

"Vreau să fie ultima discuţie despre Pepe. În seara asta ai am pus punct. Nu ştii nimic, băiete. Să-ţi fie ruşine. N-ai niciun Dumnezeu, eu am. Vreau ca el să facă abstracţie de mine. Mă simt scârbită şi murdară. Sunt scârbită cât circ face acest băiat. Pe Veronica o înţeleg, dar mă doare, nu aş fi vrut să facă asta", a spus Oana.

"Am vorbit cu avocatul meu şi îl voi acţiona în judecată. Nu se mai poate. Eu voi demonstra că am fost însărcinată cu Pepe. Dar şi el va trebui să demonstreze ceea ce a zis el mai înainte. Dacă dăm un search pe online, o să găsim şi o ecografie...El spunea că eu mint. Aveam eu nevoie de publicitate? El şi-a făcut publicitate pe spatele meu", a spus Oana.

"Nu voiam să se afle că sunt însărcinată cu el. Nu am vrut să-şi bată joc de mine. Veronica, tu înţelegi că omul ăsta are tupeul să spună ce chiloţi aveam eu în pat cu Tudy? El a simţit nevoia să mă batjocorească. Asa ştie să facă el cel mai bine. Din acest motiv nu voiam să afle adevărul", a mai declarat Oana, potrivit cancan.roPe aceeaşi temă

Lasă un comentariu