Oamenii vor putea zbura! Un canadian de origine română a DEMONSTRAT acest lucru (VIDEO)

Embed:

Un inventator canadian de origine română, Cătălin Alexandru Duru, a reuşit să spulbere recordul de deplasare cu un hoverboard, iar modul elegant în care s-a deplasat deasupra apei ne arată că există un viitor şi pentru acest tip de deplasare, potrivit promotor.ro.

Visul nostru este de a zbura cât mai liberi de orice fel de constrângere, iar invenţia lui Cătălin Alexandru Duru, un canadian de origine română, pare a fi un mare pas înainte spre împlinirea acestui vis.

Vorbim de un hoverboard inventat şi construit de el, precum şi de spulberarea recordului mondial de deplasare cu un hoverboard: dacă recordul precedent era de 49.98 de metri, Cătălin a reuşit performanţa de a se deplasa fără niciun efort aparent cale de 275.9 metri!

Testul a fost efecuat în Quebec, Canada, şi a fost înregistrat în Guinness World Records. Remarcaţi însă şi modul complet lipsit de stres cu care se deplasează românul nostru deasupra apelor.

Cătălin a ales să facă testul deasupra apei pentru că hoverboardul îl poate ridica la înălţimi foarte mari, iar apa îi permite să se deplaseze în siguranţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu