Oamenii legii, puşi pe jar. O pereche de pinguini au dat buzna într-un restaurant de sushi

Embed:

O pereche de pinguini vagabonzi a pus pe jar poliția din Wellington, capitala Noii Zeelande. Cele două simpatice animăluţe au cutreierat orașul în lung și în lat până s-au oprit în cel mai bun loc pentru ele, un restaurant de sushi. Cum peștele este mâncarea lor preferată, edililor locali le-a fost foarte greu să îi evacueze pe intruși.

Potrivit poliției locale, cei doi pinguini au fost prinși acum câteva zile, când încercau să-și construiască un cuib sub o casă. Oamenii legii i-au prins și le-au dat drumul înapoi în mare.

Socoteala polițiștilor nu s-a potrivit cu cea a pinguinilor, care s-au întors, de data asta într-un loc mai confortabil pentru ei. Perechea a pătruns în restaurantul de sushi. Şi pentru că pinguinii sunt protejați prin lege în Noua Zeelandă, iar localnicii nu au dreptul nici măcar să-i atingă, proprietarii localului au fost nevoiți să cheme poliția. După ore întregi de căutat pe sub dulapuri și frigidere, oamenii legii au reușit să prindă poznașele animale.

Biologii explică de ce astfel de situaţii sunt obişnuite: "În această perioadă a anului, pinguinii din tot golful vin în oraș și încearcă să găsească un loc unde să depună ouă. Ei caută de obicei o gaură sau un loc strâmt unde pot să se ascundă de animalele de pradă".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu