Oamenii, dezamăgiţi de actuala guvernare: Roşiile la acelaşi preţ cu fructele exotice, lumina şi gazul mai scumpe, dar salariile rămân aceleaşi

Moldovenii sunt nemulţumiţi de preţurile mari la roşii, care costă cât fructele exotice. Aceştia spun că guvernarea nu face nimic pentru binele cetăţenilor.

"Roşiile la acelaşi preţ cu fructele exotice. "Barvo", Guvernul se gândeşte la popor", a menţionat un cetăţean pe o reţea de socializare.

Mai mulţi internauţi au reacţionat la postare şi au declarat că schimbarea guvernării nu a adus nimic bun: 

"Colegul de lucru are trei copiii şi el singur trebuie să îi întrețină. Salariu a căzut la jumătate fiindcă noi suntem la %. Și voi spuneți că guvernul e așa, nu poate face nimic. Treziți-vă omenii duc foame".

"Eu vreu să-i intreb pe susținătorii Maiei Sandu şi ai lui Andrei Năstase, vă place așa ce fac liderii voștri: scumpesc gazul, lumina, mâncarea, dar salariile tot așa rămân? Vă place?".

"Mizerabilii! Ei majorează şi tarifele".

"Guvernarea în loc să majoreze salariile, pensiile, indemnizaţiile, să de ajutoare la cei nevoiaşi, sinistraţilor de la Otaci, celor care au avut de suferit în urma ploilor cu grindină, medicamente ieftine, că doar asta au promis Sandu şi Năstase, trădătorii şi mincinoşii, dar ce vdem noi până acum...? Ne-au vândut lui Dodon, au oprit proiectele reuşite, care ne dădeau cât de cât speranţă de viaţă. Ne hrănesc cu demisii, dar pentru cine le fac? Pentru dânşii şi cumetrii lor. Se numesc în funcţii prin toate instituţiile din ţară fără niciun concurs, doar neamuri şi mai spun că ei sunt pentru Europa, nu s-au vândut cu 2 bani lui Kozak".

Citeşte şi: În plin sezon agricol, preţurile legumelor autohtone au explodat. Cât costă un kg de roşii

PUBLIKA.MD aminteşte că şi anunțul că, din luna august, energia electrică s-ar putea scumpi a trezit nemulțumiri în rândul moldovenilor. Aceștia sunt de părere că odată cu valul de scumpiri ar trebui să fie majorate salariile și pensiile, ceea ce nu se întâmplă, spun ei.

Citeşte şi: Energia electrică, MAI SCUMPĂ. Moldovenii, NEMULŢUMIŢI şi INDIGNAŢI pe actuala guvernare

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu