OAMENII DE SUCCES INSPIRĂ, proiect de suflet al Poliţiei. Svetlana Sainsus, femeia care transformă disperarea în speranță şi suferința în fericire (VIDEO)

Poliţia Republicii Moldova vine cu o nouă ediție a proiectului "Oamenii de succes inspiră", implementat cu scopul de a realiza un schimb de experiență prin cunoașterea oamenilor celebri din diverse domenii din ţara noastră.

Şef-adjunctul IGP a povestit despre proiectele sociale implementate, pentru ca poliţia să fie mai aproape de cetăţeni.

Astfel, după întâlnirea de suflet, pe care oamenii legii au avut-o cu maestrul Eugen Doga, cel de-al doilea invitat în cadrul proiectului a fost Svetlana Sainsus, co-fondatoarea unei platforme care ajută copiii bolnavi din ţara noastră.

Şeful adjunct IGP, Gheorghe Cavcaliuc le-a prezentat-o pe Sainsus subalternilor şi alături de ea a ţinut un discurs motivaţional. 

"Astăzi este despre cea care dăruiește și cea care a demonstrat prin mii de destine schimbate că minuni există. Este femeia care transformă disperarea în speranță, suferința în fericire, obișnuitul în remarcabil.

Svetlana Sainsus, o femeie ce a eclipsat imaginea perfectă a dăruirii de sine, cea care le simte durerea, gândurile, suferința mamelor și copiilor ce luptă pentru viață, cea care nu acceptă verdictul 'nu se mai poate face nimic', femeia care a transformat tragedia într-o șansă de a schimba în bine viața celor care trec prin situații groaznice, cea care sublimează suferința în speranță, care poate face lumină în viața celor care trăiesc încercări greu de imaginat... femeia care a trecut prin cele mai mari nedreptăti ale omenirii, a ales să culeagă ura oamenilor, iar suferința ei a lasat-o doar pentru ea și a continuat să sădească în lume ceea ce poartă inima ei - bunătate, dragoste și dăruire", a menţionat şefului adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc.

În cadrul proiectului "Oamenii de succes inspiră", Svetlana Sainsus a povestit despre secretele profesionale și personale, cum a început să contribuie la suferință și necazul oamenilor pentru a le aduce un licăr de speranţă.

Totodată, ea a povestit şi despre cele mai grele momente din viața sa.

Mai mult, Svetlana Sainsus şi-a luat angajamentul faţă de toţi cei prezenţi că va ajuta fetița, în vârstă de doar 4 ani, a unei polițiste, care suferă de o boală grea, prin colectarea sumei de peste 50.000 de euro, pentru realizarea unei intervenții peste hotarele țării.

Detalii emoţionante în video de mai sus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu