Oamenii care şi-au dat votul pentru Igor Dodon, TRĂDAŢI şi DEZAMĂGIŢI: Trebuie tras la răspundere

Embed:

Trădaţi şi dezamăgiţi. Aşa se simt oamenii din mai multe localităţi ale ţării, care şi-au dat votul pentru Igor Dodon la alegerile prezidenţiale, după ce au aflat că şeful statului insistă asupra dorinţei Rusiei de a federaliza ţara, mai exact de a o fărâmiţa.

Cetăţenii sunt şocaţi de imaginile apărute în presă, în care Dodon recunoaşte că a luat bani de la ruşi, până la un milion de dolari lunar.

Vestea că şeful statului insistă pe dorinţa Rusiei de a federaliza Moldova, îi nelinişteşte şi pe locuitorii din raionul Rezina, acolo unde în turul doi al scrutinului din 2016 acesta a luat cele mai multe voturi.

Oamenii din Ţareuca şi Cuizăuca susţin că trădarea preşedintelui i-a dezamăgit:

"Stăm şi noi cu indignare, că am avut încredere în preşedinte. Dar acum nu ştim. Nu ştim ce o să fie. Se vor ridica noroadele, căci asta duce la sărăcie".

"Dacă aşa îl duce capul, să facă pentru dânsu, da pentru popor nimic, cui trebuie aşa".

"Ar trebui să-şi dea demisia. Să dee locul la altul, care să ieie seama de Moldova şi de cetăţenii noştri".

Iar locuitorii din Selişte și Sărata Nouă, raionul Leova, spun că o asemenea tensiune politică nu au mai simţit niciodată. Şi acolo, în 2016, cei mai mulţi şi-au dat votul pentru Dodon: 

"El prea a luat bani și lumea nu cunoaște nimic. Ne-am ales un președinte ca niciodată. Încă nu a fost în Moldova așa niciodată".

"Nu e normal. Că nu sunt bani curați. Da, era de dorit să caute alte investiții". 

Oamenii îl consideră pe Igor Dodon un trădător de Patrie şi sunt de părere că trebuie tras la răspundere:

"Nu numai că e foarte gravă situaţia. Tras la răspundere, cum spune şi legea. Pentru ce el trebuie să primească bani, şi să facă aşa chestii".

"Eu aşa gândesc cum e legea ar trebui tras la răspundere pentru aşa ceva. Cu ce el e mai bun decât noi? Eu cred că legea e pentru toţi. Şi pentru ţărani, şi pentru bogaţi".

"Federație? Nu sunt de acord. Pentru că trebuie să avem o țară a noastră, Moldova. Ne trebuie Moldova curată". 

Amintim că, postul Publika TV a intrat în posesia unei înregistrări video de la negocierile cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc, în care şeful statului recunoaşte că primea de la ruşi milioane de dolari pentru finanțarea PSRM.

Citeşte şi: PROBĂ VIDEO 3: Igor Dodon spune câți bani primea, lunar, din Rusia, pentru PSRM: 600-700 de mii de dolari, până la un milion

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu