Oameni din întreaga ţară s-au alăturat campaniei "Renaşte Moldova": E firesc şi omeneşte să venim cu o mică donaţie

Embed:

Sute de moldoveni din întreaga ţară s-au alăturat campaniei "Renaşte Moldova". De la mic la mare, oamenii au făcut donaţii, dornici să ştie că Institutul Mamei şi Copilului este un loc modern unde copiii se nasc în siguranţă.

Oamenii spun că nu au putut rămâne indiferenţi la apelul de a contribui la renovarea Institutului Mamei şi Copilului.

"În această instituţie, care urmează să fie renovată, s-au salvat multe vieţi, Aici s-a adus bucurie multor părinţi, multor familii. Cred că este firesc, omeneşte şi creştineşte să participăm la această campanie şi să facem o donaţie cât de mică ar fi", a menţionat un bărbat.

"Am hotărât să pun şi eu umărul din puţinul pe care-l am, din pensie, să ajut şi eu la renaşterea Moldovei", a spus un pensionar.

"Trecând pe aici am văzut că se fac donaţii pentru Institutul Mamei şi Copilului şi fiindcă am un nepot aşa mare şi frumos… poate câ atunci când o să se căsătorească o să am strănepoţi de la el", a afirmat o femeie.

Şi în boxa instalată în incinta Teatrului "Vasile Alecsandri" din Bălţi sunt colectaţi tot mai mulţi bani:

"Este o idee extraordinară. Eu cred că fiecare dintre noi este obligat să se implice în această campanie, fiindcă toți avem copii, nepoți".

"Eu din puținul care îl am, am găsit de cuviință să vin și să dau o mână de ajutor din toată inima".

"Vrem să facem și noi o mică donație pentru copii noștri, nepoții noștri ca Moldova să renască și să fie o țară prosperă".

Şi medicii de la Institutul mamei şi copilului au donat salariul lor de o zi pentru renovarea maternităţii instituţiei, suma colectată fiind de 200 de mii de lei. Donaţii au făcut şi femeile internate la Institutul Mamei şi Copilului:

"Vrem să avem o țară mai bună și va fi un ajutor pentru viitori bebeluși. Sperăm să facă reparație, să fie frumos".

"Acum 10 luni aici a venit pe lume fiica noastră, Eva. Medicii de aici sunt profesionişti, dar, din păcate, condițiile lasă mult de dorit".

Zeci de oameni au venit astăzi şi la sediul Publika TV pentru a se alătura Campaniei "Renaşte Moldova":

"Trebuie să venim cu ceea ce putem pentru că, este de fapt, o inițiativă Dumnezeiască această campanie".

"Suntem și noi o familie cu doi copii și știm cât de greu este de a veni în lumea aceasta în condiții sănătoase".

"4 000 de lei pentru Institutul Mamei și Copilului. Să ne aducă copiii nepoței și nepoțeii strănepoți".

Demersul fundaţiei Edelweiss este susţinut şi de nume sonore ale muzicii uşoare.

"Sunt tată în devenire și aștept acest moment cu mare nerăbdare. Vreau ca copii mei să se nască în acest centru nou, renovat, frumos, cu specialiști buni", a declarat interpretul Nicu Ţărnă.

Dacă doriţi să contribuiţi la colectarea de fonduri trimiteţi un SMS la numărul scurt 9944, din orice reţea de telefonie mobilă, şi donaţi 5 lei. La fel, puteţi suna la 0 9009 9944, pentru a contribui cu 20 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu