Oameni de afaceri răpiţi cu SACI PE CAP, TORTURAŢI şi AMENINŢAŢI CU MOARTEA! Cinci membri ai unei grupări criminale reţinuţi

Embed:

Cinci membri ai unei grupări criminale au fost reţinuţi de procurorii PCCOCS şi ofiţerii INI, fiind acuzaţi de răpire, şantaj şi ameninţarea cu moartea a trei oameni de afaceri din stânga Nistrului. 

Suspecţii, îmbracați în uniforme cu inscripția "poliţia" şi înarmați, au stopat un automobil în care se aflau cei trei oameni de afaceri, i-au imobilizat, ulterior, punându-le saci pe cap, i-au transportat într-o direcție necunoscută și i-au ținut timp de o zi într-o casă din suburbia Chișinăului.

După o zi, suspecţii i-au eliberat şi le-au cerut suma 100.000 de dolari, ameninţându-i cu moartea. 

Victimele au transmis cei 100.000 de dolari, puşi într-un borcan din plastic atârnat de o sfoară care a fost întinsă de-a lungul râului Nistru, în regiunea orașului Bender.

Infractorii au fost identificaţi. Unul dintre ei, anterior condamnat pentru implicarea în asasinare la comandă, este unul din cei mai apropiați oameni a hoțului în lege "Micu".

Alt membru al grupării după câteva zile de la primirea banilor ceruți de la cei trei oameni de afaceri, a fost răpit în orașul Tiraspol, la comanda altor lideri criminali  influenți din stânga Nistrului. Acesta nu a fost găsit şi se presupune că a fost asasinat în urma unor reglări de conturi între membrii grupării.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților au fost găsiţi 400 dolari, 8.700 euro, 44.000 ruble, trei binocluri, mai multe cartușe de la automat "Kalashnikov" și de la un pistol, o husă pentru legitimație cu insigna "MAI".

Învinuiții riscă de la 13 la 15 ani privațiune de libertate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu