Oameni cu suflet mare. Şase frizeri din Capitală au muncit gratis timp de 2 zile pentru ca banii strânşi să fi donaţi copiilor din familii sărace

Embed:
Şase frizeri din capitală au muncit gratis timp de două zile, pentru o cauză nobilă. Din banii colectaţi, aceştia vor cumpăra ghiozdane şi rechizite şcolare pentru copiii din familii social vulnerabile, precum şi pentru cei din orfelinate.

Cei şase frizeri muncesc într-un salon pentru bărbaţi. Pentru că această campanie nu este la prima ediţie, clienţii fideli au revenit pentru o tunsoare.

"Sunt mulţi care chiar special au ales această zi ca să vină şi să doneze ceva, în afară de ceea ce plătesc pentru frizură. Mai dau şi de la ei o sută, două de lei, 10, 20 de lei cât îl ţine inima. Ar vrea şi el să facă un bine", a declarat Oleg Ciornea, frizer.

"Ei când aud că banii aceştia sunt donaţi pentru familii nevoiaşe cu mai mare bucurie fac lucrul acesta. Din motivul că simt nevoia de a se implica în viaţa oamenilor care au nevoie de ajutor", a declarat Ion Arteni, frizer.

În cele două zile anunţate pentru campanie, frizerii au deservit peste 100 de clienţi şi chiar au fost nevoiţi să muncească peste program.

"Este un faptă foarte bună şi mă bucur că am putut să contribui şi eu."

"Ştiţi chiar îmi pare bine, împuşc doi iepuri odată, îmi fac freza şi ajut şi copii nevoiaşi."

"Sunt băieţi bravo, sunt băieţi muncitori şi ajută la nevoie şi sper că mai multe lucruri bune vor fi la noi în ţară."

Este pentru al treilea an consecutiv când cei şase frizeri organizează o astfel de campanie.
Anul trecut, din banii colectaţi ei au reuşit să cumpere ghiozdane şi rechizite şcolare pentru 86 de copii din ţară.

Lasă un comentariu