O-Zone va cânta la Chișinău în Piața Marii Adunări Naționale de Ziua Victoriei şi Ziua Europei

Embed:

Concert de zile mari în Piaţa Marii Adunări Naţionale. În data de 9 mai, când în Moldova este marcată Ziua Victoriei, dar şi Ziua Europei, pe scena din centrul oraşului vor urca mai mulţi interpreţi renumiţi. Surpriza serii va fi concertul susţinut de trupa O-Zone. 

Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sârbu se reunesc pentru o zi, pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale, după ce s-au despărţit în 2005.

În premieră, din nou alături, ca în marea cucerire a inimilor unei lumi întregi O Zone se reuneşte la Chişinău. Marţi, 9 mai, ora 12, în Piaţa Marii Adunări Naţiuonale, de Ziua victoriei şi ziua europei, O zone urcă pe scenă o singură dată, nu pierde sărbătoarea.

După ce trupa s-a destrămat, cei trei solişti ai formației s-au lansat fiecare în proiecte individuale, continuând cariere solo. Melodia care i-a făcut celebri este "Dragostea din tei", care a apărut în 2004.

La scurt timp, a devenit hit internaţional și a ajuns pe locul întâi în topurile muzicale din 32 de ţări. Acel an a fost unul foarte profitabil pentru O-zone. Atunci, formaţia a încasat un milion şi jumătate de euro.

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu