O-Zone se reuneşte la Chişinău de Ziua Victoriei și Ziua Europei. Fanii în așteptarea concertului

Embed:

Vestea despre concertul trupei O-Zone, care va avea loc în data de 9 mai la Chişinău, i-a bucurat pe moldoveni. Oamenii îşi aduc aminte cu nostalgie de vremurile în care băieţii susţineau spectacole incendiare pe scenele din ţară.

Fanii trupei speră că reunirea va fi nu doar pentru o zi, ci pentru o perioadă mai lungă.  

Acest tânăr este muzicant şi adoră piesele trupei. El spune că le cunoaşte pe de rost şi le cântă des la petreceri.

Versurile O-zone sunt cântate şi de tinerii îndrăgostiţi. Pentru ei, aceste piese au devenit adevărate imnuri ale iubirii


Piesa "Dragostea din tei" este încă pe buzele multor admiratori. Melodia care i-a făcut celebri a apărut în 2004. La scurt timp, a devenit hit internaţional și a ajuns pe locul întâi în topurile muzicale din 32 de ţări. Atunci, formaţia a încasat un milion şi jumătate de euro.

"Dragostea din tei o cunoaştem. Vreau să merg dar nu mă nu mă iei, nu mă nu mă nu mă ei, chipul tău şi dragostea din tei, îmi amintesc de ochii tăi".

"Dragostea din tei, cred că este o melodie arhicunoscută. Sperăm să auzim de la ei piese noi, le dorim multă baftă".

Oamenii spun că, pe timpuri, nicio discotecă nu se făcea fără piesele trupei. Anastasia Popa din comuna Truşeni şi astăzi îşi aduce aminte cu drag acele momente.

"Am crescut pe muzica lor, am dansat am şi cîntat şi asta e ne place. Au cântat şi în cluburile noastre acum deja nu mai avem. Amintiri frumoase pe muzica lor", a comunicat admiratoarea O-Zone, Anastasia Popa.

Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sârbu se reunesc pentru o zi, pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale. Spectacolul va avea loc în data de 9 mai, şi va fi dedicat Zilei Victoriei şi Zilei Europei

O-Zone va cânta la un concert la care vor participa şi alţi artişti din ţara noastră. Trupa s-a destrămat în 2005, iar cei trei solişti s-au lansat în proiecte individuale, continuând cariere solo.

 

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu