"O zi" cu Mitropolitul Vladimir. DETALII NEŞTIUTE din viaţa capului bisericii ortodoxe din Moldova (VIDEO)

Mitropolitul Vladimir nu priveşte televizorul deja de doi ani, dar se informează de pe reţelele de socializare. Este doar una dintre dezvăluirile pe care le-a făcut capul bisericii ortodoxe din Moldova, pentru jurnalistul Cristian Tabără.

Echipa emisiunii "O zi"  de la Prime l-a urmărit pas cu pas pe Înalt Prea Sfinţit şi l-a surprins în ipostaze mai puţin obişnuite. Mitropolitul Vladimir le-a arătat oaspeţilor apartamentul său care se află la al doilea etaj al mitropoliei. 

"Pătucul meu unde văd visuri plăcute, sunt icoane, mănăstirea Căpriana, o cămeruţă micuţă în colţ unde mă rog în fiecare zi. Dimineaţa, canonicul sfânta evanghelie. Aici avem un mic paraclis unde mă rog în ziele postului mare", a declarat ÎPS Vladimir, mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove.

Mitropolitul se poate lăuda cu o garderobă fastuasă, cu zeci de veşminte de diferite culori şi mitre ornate cu fire de aur şi cu icoane. Deşi este caracterizat de apropiaţi ca fiind un mare creştin, mitropolitului nu îi sunt străine plăcerile lumeşti.

"Aş dori să aflu ce se întâmplă în ţară, ce se întâmplă în biserică şi atunci este Facebook-ul, nu scriu nimic, numai dacă îmi place apăs butonaşul că îmi place. Pe fb nu este numele meu bisericesc, e cel laic, cine îl cunoaşte vrea să îmi fie prieten", a declarat mitropolitul Vladimir. 

Maşina preferată a Înalt Prea Sfinţiei sale e cea de teren. Aşa spune el, îi este mai uşor să ajungă în Colencăuţi, satul de baştină din Ucraina, unde sunt înmormântaţi părinţii lui.

Mitropolitul Vladimir a fost eroul celei de a doua ediţii a emisiunii "O zi"de la Prime. Show-ul, care arată în exclusivitate ce se întâmplă în viaţa personalităţilor din ţară, îl puteţi vedea în reluare duminică la ora 12:15 minute.

AFLAŢI MAI MULTE DETALII DESPRE MITROPOLITUL VLADIMIR ÎN EMISIUNEA "O ZI" DE LA PRIME

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu