O versiune a BMW Seria 3 facelift va avea un consum de doar 2 litri/100 de km

Primul BMW Seria 3 cu alimentare de la priză ne este prezentat într-un set de poze în care modelul este camuflat parțial în zona frontală și posterioară, notează autostrada.md.

BMW Seria 3 plug5

După ce ne-au anunțat că vor produce plug-in hibrizi cu peste 600 de cai putere, bavarezii au arătat în cadrul aceluiași eveniment dedicat inovațiilor Grupului BMW și noua Serie 3 facelift în versiunea plug-in hibrid.

Purtând o serie de camuflaje în zona frontală și posterioară pentru a nu demasca prematur faceliftul Seriei 3, conceptul are un motor pe benzină, de 2.0 litri, capabil să lucreze alături de o unitate electrică pentru a oferi același nivel de performanță ca un Seria 3 cu motor de șase cilindri.

Puterea combinată a celor două agregate este de 245 de cai, iar cuplul – de 400 de Nm. Cutia de viteze este automata Steptronic, cu opt rapoarte.

Motorul electric primește energie de la o baterie litiu-ion, amplasată sub portbagaj, care poate fi încărcată de la orice priză de uz casnic. Odată ce șoferul a făcut plinul automobilului, acest BMW este capabil să ofere un consum mediu de numai doi litri în primii 100 de kilomtri și să garanteze o autonomie pur electrică de 35 de kilometri. Ca urmare, și emisiile de CO2 sunt foarte mici: doar 50 de g/km.

Când va apărea pe piață acest BMW vom afla în viitorul apropiat, odată cu prezentarea faceliftului Seriei 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu