O ultimă farsă. Oamenii prezenți la o înmormântare au râs în hohote când au auzit din groapă vocea decedatului (VIDEO)

Oamenii prezenți la o înmormântare în Irlanda au rămas înmărmuriți când au auzit din sicriul coborât în groapă vocea celui decedat, scrie digi24.ro.

Zeci de oameni care au participat la funeraliile lui Shay Bradley, veteran în armata irlandeză, au avut un moment de confuzie totată atunci când au auzit vocea acestuia din sicriu. După ce sicriul a fost coborât în groapă, în momentele în care oamenii își luau rămas bun, l-au auzit pe Shay dintr-o dată strigând: "Hei! Lăsați-mă să ies". Și-au dat seama după câteva clipe că bărbatul le juca o ultimă farsă, potrivit Daily Mail.

Vocea înregistrată a lui Shay devenea tot mai nervoasă, iar strigătele lui veneau și cu bătăi "în capacul sicriului". Shay striga din gropă: "Unde naiba sunt? Lăsați-mă să ies. E al naibii de întuneric aici. Ăla-i preotul pe care îl aud? Sunt Shay și sunt într-o cutie... La naiba, sunt mort".

Shay a început apoi să cânte apoi o melodie prin care își lua rămas bun.

În acest timp, oamenii veniți să-l conducă pe ultimul drum au râs în hohote.

Shay a murit în 8 octombrie, după o boală care l-a chinuit în ultimii ani. După ce scenele de la înmormântarea lui au fost postate online și s-au viralizat, fiica lui a explicat într-un mesaj pe Twitter că Shay a plănuit totul și că s-ar fi bucurat nespus dacă îî vedea pe cei dragi râzând cu atâta poftă la înmormântarea lui.

 

Lasă un comentariu