O tonă de bere, promoţii, concursuri şi oferte. Chişinăul, pregătit pentru Campionatul Mondial de Fotbal

Au rămas ore numărate până la festinul fotbalistic mondial, care începe astăzi cu partida Rusia-Arabia Saudită. Pentru Campionatul Mondial s-a pregătit şi Chişinăul. În localurile din Capitală toate au fost puse la punct pentru microbişti.

Administratorii unor localuri au program special pe durata competiţiei. De exemplu: promoţii, concursuri şi oferte. De exemplu în unul din puburile din Capitală s-a comandat o tonă de bere doar pentru ziua în care se va disputa meciul de deschidere.

"Fiecare persoană care va veni să privească fotbal va primi câte o halbă de bere gratuit. Asta va fi doar la meciul de deschidere, iar la celelalte meciuri vor alte premii. Avem iată aşa un Sport Fans Menu cu gustări care sunt cele mai întrebate de fani. Avem şi un concurs. Dacă se comandă un metru de bere sunt garantate premii de la partenerii noştri", a menţionat Dumitru Muntean, coordoantor fotbal local.

Fostul fotbalist Vlad Copoţ şi-a transformat localul într-un adevărat muzeu. În perioada desfăşurării Mondialului va expune fulare, dar şi tricouri retro a mai multor echipe naţionale şi cluburi de fotbal.

"Ca fost fotbalist şi normal că m-am gândit să facem o mică expoziţie de tricouri cu ajutorul foştilor coechipieri de la naţională de şi de la Zimbru, Ion Testemiţanu, Radu Rebeja, Oleg Şişchin. Aici sunt tricourile lor, dar şi a fotbaliştilor împotriva cărora au jucat. Pot veni părinţii cu copiii lor să vadă pe viu o adevărată istorie", a menţionat Vlad Copoţ.

În localul fostului fotbalist, printre cluburile la care a jucat fiind și Zimbru, s-au adus şi galoane pentru bere având forma Cupei Mondiale.

"Vom avea reduceri. În timpul meciurilor vom oferi reducere de 25 la sută, dar doar în timpul desfăşurării meciurilor", a precizat Vlad Copoţ, proprietar local.

Microbiştii vor putea urmări cea mai aşteptată competiţie din lumea fotbalului şi în centrul Capitalei, în aer liber. Acolo este amenajat un mic orăşel al fotbalului, cu ecran-gigant, pe care vor fi transmise în direct meciurile de la Cupa Mondială. Muncitorii fac ultimele pregătiri în orăşel.

Turneul final al Campionatului Mondial se va desfăşura în perioada 14 iunie - 15 iulie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu