O toamnă cu surprize: Vor fi difuzate 3 seriale de excepţie, de săptămâna viitoare, pe Canal 3

Canal 3 vă pregăteşte o toamnă cu surprize. De săptămâna viitoare, postul nostru vă oferă trei seriale de excepţie. În weekend, după ştirile de la ora 20.00, vă veţi putea delecta cu unul din cele mai în vogă seriale poliţiste din ultimii ani - Sherlock, cu Benedict Cumberbatch în rol principal. Milioane de oameni din întreaga lume au fost complet cucerite de această adaptare modernă a aventurilor celui mai celebru detectiv din istorie. În continuare, despre celelalte două producţii.

MINȚI CRIMINALE are în centru o echipă de elită de specialiști FBI care analizează cele mai bolnave minți criminale ale țării, anticipându-le următoarele mișcări înainte ca acestea să lovească din nou. Șeful echipei este un expert capabil să câștige încrederea oamenilor și să le afle secretele. Serialul va rula de luni până joi, cu începere de la ora 18.50.

Un alt serial captivant, care va rula la Canal 3, este Orphan Black. Producţia o are în centrul atenției pe descurcăreața și certata cu legea Sarah. După ce este martoră la sinuciderea unei femei cu care seamănă ca două picături de apă, Sarah îi fură acesteia identitatea. Eroina își va da seama, însă, că asemănarea dintre ea și sinucigașă are o explicație ieșită din comun... Despre ce este vorba, veţi afla de luni până vineri, după ştirile de la ora 23.00, scrie canal3.md

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu