O ţeavă spartă a inundat strada Milescu Spătaru. Martori: "Muncitorii au bătut cepuri şi s-au făcut nevăzuţi"

Embed:

O ţeavă spartă a inundat o porțiune din strada Milescu Spătaru, din sectorul Ciocana al Capitalei. Apa a intrat şi în curţile blocurilor. Locatarii spun că au solicitat intervenţia angajaţilor întreprinderii Apă Canal, însă muncitorii au plecat peste puţin timp fără să repare defecţiunea. 

Oamenii spun că ţeava a cedat miercuri dimineaţa. Deocamdată nu se cunoaște ce cantitate de apă s-a scurs pe şosea.

"Au bătut un brunt, ceva de acest fel și au plecat. Asta e toată munca pe care au făcut-o ei aici ca apa să nu curgă. Nuștiu, poate șeful de la Apă Canal știe mai bine cum trebuie de făcut acest traseu. Nu trebuie numai de bătut numai cu cepuri și atât, tot lucrul care ei pot să-l facă."

"Ei dau din mâini și pleacă. La vreo șapte undeva la fără vreo zece șapte a început să curgă."

Locuitorii din zonă susţin că nu este prima dată când reţelele de apeduct cedează.

"Aici e un traseu probabil, căci aici permanent...Băieții s-au săturat deja de investit, de reparat parcările astea deja. Permanent, iată începând traseul acesta cum merge încoace."

Oamenii se tem că pierderile de apă din reţea vor fi puse pe spatele lor.

"Vă dați seama câtă apă a curs de la ora șapte dimineața până la 12 de noapte. Totul se va pune pe spatele oamenilor. Iată chiar luna precedentă la fiecare din această casă i-a venit câte 3-5 cuburi de apă în plus."

Reprezentanţii "Apă-Canal-Chişinău" dau asigurări că tonele de apă care s-au scurs pe străzi nu se vor regăsi în facturile consumatorilor.

Potrivit angajaților instituției, țeava a cedat deoarece este foarte veche.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu