O ţară din Europa se dă în chirie cu doar 70.000 de dolari pe zi

Embed:

Principatul Liechtenstein poate fi închiriat pentru o zi de orice cetăţean respectabil. Aceste "pofte" costă 70.000 de dolari, potrivit Agerpres. Însă, principatul nu se poate 'rezerva pentru mâine': este nevoie ca autorităţile să fie notificate cu şase luni înainte de sosire.

La acest preţ, principatul este dispus să-l găzduiască nu doar pe eventualul chiriaş, ci şi un număr de 150 de oaspeţi care l-ar putea însoţi, să decoreze străzile cu însemne speciale şi să introducă temporar, pe durata sejurului, moneda valutară pe care acesta o doreşte.

Pentru un cost suplimentar, oaspeţii pot comanda o procesiune medievală foarte frumoasă, focuri de artificii, trăsuri cu cai şi alte distracţii. Aceştia pot de asemenea vizita crama de vinuri a prinţului Liechtenstein, unde pot degusta licori delicioase pe fondul apusului de soare la o altitudine de 1.000 de metri deasupra nivelului mării. Fanii sporturilor extreme vor putea să meargă la schi sau să facă snowboarding.

În acest timp, locuitorii Liechtenstein - în jur de 35000 de persoane - nu-şi vor lua lumea în cap, ci vor rămâne la casele lor.

Anul trecut, o cerere în acest sens venită din partea rapperul-ului Snoop Dogg a fost refuzată, deoarece autorităţilor din Liechtenstein nu le-a ideea acestuia de a realiza un clip aici.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu