O tânără s-a trezit cu o nuntă-supriză, chiar de ziua ei: "Bună dimineața, astăzi te măriți"

O tânără din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord s-a trezit cu o nuntă-supriză, organizată chiar de ziua ei de naștere, scrie a1.ro.

O tânără din Marea Britanie s-a trezit, fără să se aştepte, mireasă! Totul s-a întâmplat în ziua în care urma să împlinească 30 de ani. Atunci a aflat că, în loc să meargă cu prietenii la restaurant, va participa la propria sa nuntă. Cel care a plănuit surpriza a fost chiar logodnicul ei.

Sofie James a aflat că va deveni mireasă chiar de ziua de ziua ei. Tânăra de 30 de ani abia se trezise în clipa în care mama şi cele mai bune prietene ale ei au venit să îi dea vestea cea mare. Urma să se căsătorească în doar câteva ore. Logodnicul ei, David, îi cumpărase inclusiv o rochie de mireasă.

Bărbatul plănuise fiecare detaliu ca la carte. Luase legătura cu inclusiv cu colegii ei de liceu, pentru a-i chema la nuntă.

În total, 80 de persoane au fost invitate să-i fie alături lui Sofie în ziua cea mare. Petrecerea a fost organizată chiar în localul în care tânăra englezoaică voia să-şi serbeze ziua.

Cei doi au ajuns acolo la bordul unui bolid de lux. Şi, chiar dacă a fost neaşteptată, nunta s-a dovedit a fi un real succes.

loading...

Lasă un comentariu