O tânără, model pe Instagram, atacată de rechini în timp ce poza în Bahamas (FOTO/VIDEO)

O tănără din SUA, model pe Instagram, a fost muşcată de un rechin, în timp ce poza în apele din Bahamas, unde se afla în vacanţă cu iubitul ei şi familia acestuia.

Katarine Zarutskie, în vârstă de 19 ani, originară din California, a vrut să facă mai multe fotografii înotând în apele cristaline din Staniel Cay, alături de rechini-infirmieri.

Întotatul cu această specie de rechini este o activitate pe care turiştii din zonă o fac pe propria răspundere, notează sursa citată.

„Din câte ştiu eu, rechinii-infirmieri sunt destul de inofensivi. Am văzut multe persoane care au postat fotografii cu ei pe Instagram“, a spus tânăra de 19 ani.   

Zarutskie spune că s-a inspirat pentru şedinţa foto printre rechini de la alte tinere cunoscute pe Instagram: „Păreau că se află în siguranţă, aşa că m-am gândit că sigur va fi OK şi pentru mine“, adaugă ea.

După câteva secunde de pozat în apă, tânăra a fost însă atacată de unul dintre rechini, iar fotografiile care surprind momentul au fost făcute de tatăl iubitului ei.     

„În astfel de momente, ai atât de multă adrenalină încât ştii că trebuie să ieşi din respectiva situaţie, însă eu am rămas calmă. Cred că dacă cineva ar fi ţipat sau s-ar fi zbătut în apă, situaţia ar fi fost puţin diferită“, a mai spus Katarina Zarutskie.  

În urma acestui incident, tânăra a rămas cu o rană destul de mare la nivelul unui braţ şi a avut nevoie de îngrijiri medicale imediate. Proprietarul golfului în care Katarine a făcut şedinţa foto spune că rechinii sunt, de obicei, docili, dar că era probabil momentul în care aceştia se hrăneau şi ar fi confundat degetele tinerei cu mâncarea lor, scrie adevarul.ro


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu