O tânără din Chişinău, cercetată penal pentru circulația ilegală a drogurilor. Metoda ingenioasă prin care acţiona

O tânără de 25 ani, domiciliată în municipiul Chișinău este cercetată penal pentru circulația ilegală a drogurilor. În urma măsurilor speciale demarate de poliţie, aceştia au stabilit că suspecta acționa prin intermediul aplicației "Telegram" unde consumatorilor le era indicat locul de unde pot ridica drogurile, preventiv comandate.

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a tinerei timp de două luni, în acest sens fiind efectuate 2 achiziții de control. Mai mult, forțele de ordine au efectuat percheziții în locuința acesteia, unde au fost depistate și ridicate pliculețe de tip zip-lock cu substanță fărămițată cu miros specific, un pachet cu o substanță suspectă, un cântar electronic la scară mică și mijloace bănești obținute în urma comercializării drogurilor.

Actualmente forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Pliculețele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP.

Anterior tânără a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare. Conform legislației în vigoare aceasta riscă închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu