O tânără din capitală şi-a transformat pasiunea în afacere. Acum are vedete printre clienţi

Embed:

O tânără din capitală şi-a transformat pasiunea în afacere. După ce a muncit mai mulţi ani într-un atelier din România, ea a revenit acasă şi a hotărât să coase încălţăminte din piele. Tânăra spune că şi-a început afacerea fără investiţii, prezentându-şi marfa pe reţelele sociale.

"Mai întâi am început pantof cu pantof, ulterior, când au început să vină comenzi din ce în ce mai multe, deja a fost necesar să deschid şi acest magazin", a relatat designerul.

Irina Calancea spune că este foarte atentă la doleanţele clienţilor ei, care deseori îi sugerează modele de încălţăminte inedite. "Tot timpul se găsesc clienţi care au imaginaţie bogată, ei şi atunci vin cu diferite cerinţe la noi sau o culoare sau o combinaţie de culori mai deocheată. Noi avem imprimeuri ziar, jurnal, piele de ponei, care este rar întâlnită, este un pic şi mai scumpă", a precizat tânăra.

Printre clientele designerului sunt interprete autohtone, precum Aliona Moon, Dianna Rotaru, Alexandra Shine şi Cristina Scarlat. Încălţămintea creată de Irina costă între 1.000 şi 2.500 de lei perechea.

Pe aceeaşi temă