O tânără din Capitală câştiga bani dintr-o afacere murdară. Descoperirea făcută de poliţişti în urma percheziţiilor (VIDEO)

Embed:

O tânără de 27 ani, domiciliată în Capitală, este cercetată penal pentru proxenetism.

Potrivit Poliţie, bănuita a convins patru fete, cu vârstele cuprinse între 19-24 ani, să practice prostituţia într-un aparatment închiriat din sectorul Râșcani. Rolul lor era să identifice eventualii clienţi prin intermediul reţelelor de socializare, publicând anunţuri.

Ca urmare, suspecta a fost reţinută în flagrant delict după ce a primit bani pentru prestarea serviciilor sexuale de către una dintre fete. Ulterior, fiind efectuate percheziţii autorizate în apartamentul unde locuiau cele 4 fete, cât și la domiciliul bănuitei, poliţiştii au depistat 121.000 de lei, 220 euro și 100 dolari.

Totodată, au fost găsite 17 telefoane mobile, un carnet cu iscripții de ciornă, acte de identitate a persoanelor implicate la practicarea prostituţiei.

Suspecta, anterior judecată pentru infracțiuni similare, a fost reţinută pe un termen de 72 de ore şi riscă până la 7 ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu