O tânără de 22 de ani, fără permis de conducere, a încercat să mituiască polițiștii. Șoferița nu s-a așteptat la ce a urmat

Embed:

O tânără de 22 de ani ar fi încercat să mituiască inspectorii de patrulare cu 100 de euro, după ce a fost prinsă la volan fără permis de conducere. Poliţiştii au oprit maşina, pentru că aceasta se deplasa haotic pe traseul Ungheni-Chișinău.

Ofiţerii de patrulare i-au cerut şoferiţei actele, iar aceasta a recunoscut că nu deţine permisul de conducere. După ce oamenii legii i-au explicat tinerei că, atât timp cât nu ştie să conducă un automobil, ea prezintă un pericol pentru ceilalţi participanţi în trafic. Cu toate acestea, fata ar fi aruncat 100 de euro în maşina poliţiştilor ca să scape de pedeapsă.

Imediat, poliţiştii au chemat inspectorii din cadrul Serviciului Protecţie Internă şi Anticorupţie al MAI pentru a documenta cazul. Instanţa de judecată urmează să stabilească dacă tânăra se face vinovată de tentativă de corupere.

Totodată, Inspectoratul Naţional de Patrulare atenţionează şoferii să nu propună mită poliţiştilor, iar dacă li se cer bani pentru încălcările comise, ei trebuie să denunţe actele de corupţie la numerele de telefon 112 sau 1520.

Lasă un comentariu