O tânără a găsit aproape 20.000 euro într-un centru comercial. Cine este ea şi ce lucrează (VIDEO)

Ana Manole este numele tinerei care a găsit o borsetă în care se găseau 19.160 de euro și a predat banii Poliției.

Ea lucrează în parcarea Carreour Felicia din Iaşi, România. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că portofelul aparține unei femei de 64 ani din comuna Holboca, scrie ziaruldeiasi.ro.

Amintim că o tânără ieşeancă de 30 de ani a dat  dovada de un spirit civic extraordinar. Pe data de 10 februarie tânăra a găsit într-un centru comercial un portofel conţinând suma de 19.160 euro şi l-a predat Politiei.

”Acesta le-a declarat politistilor ca a gasit portofelul în parcarea unui centru comercial, din municipiul Iasi, iar în interior erau 19.160 de euro. In urma verificarilor efectuate, politiștii au stabilit faptul ca portofelul apartine unei femei, de 64 ani, din comuna Holboca. La data de 6 februarie a.c., aceasta s-a prezentat la sediul Politiei Municipiului Iași și a reclamat faptul ca i-a fost sustras portofelul cu bani, însa din investigatiile efectuate de politiști a rezultat ca fapta nu se confirma. Politiștii i-au restituit banii femeii de 64 de ani.  O felicitam pe tanara pentru gestul sau și apreciem spiritul civic de care a dat dovada, eprezentand un exemplu demn de urmat pentru ceilalti”, se arata intr-un comunicat de presa emis de IPJ Iasi.

loading...

Lasă un comentariu