O tânără a fost condamnată la ani grei de închisoare. Ce au descoperit autorităţile în bagajul său

O tânără de 26 de ani cu dublă cetăţenie, israeliană şi americană, a fost condamnată la sapte ani şi jumătate de închisoare în Rusia după ce autorităţile ar fi descoperit nouă grame de marijuana în bagajul său, a anunţat sora sa, potrivit Fox News, citează adevarul.ro.

Femeia a fost închisă pe timpul procesului, încă din luna aprilie, când i s-au găsit drogurile la controlul de securitate, pe aeroportul din Moscova. Întorcându-se din India, fata urma să ia un zbor către Tel Aviv.  

A fost dusă în camera de interogatoriu unde i s-a spus că în bagajele ei a fost găsită marijuana.  Suspecta s-a apărat spunând că a lăsat accidental drogurile în bagaj. Iniţial pusă sub acuzare pentru posesie de droguri, tânăra a ajuns să fie condamnată pentru contrabandă cu droguri în Rusia, în condiţiile în care avea escală acolo. 

Tânăra spune că în jurul ei se vorbeşte doar rusă, astfel că nu înţelege ce se întâmplă şi nu are aceleaşi drepturi ca alţi deţinuţi de a lua legătura cu familia ei o dată pe săptămână, ci mult mai rar.  

Familia fetei i-a cerut ajutorul premierului israelian Benjamin Netanyahu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu