O tânără a cheltuit o avere pentru a cumpăra 10 mii de obiecte de colecţie cu personajul Hello Kitty (VIDEO)

Embed:

Unii oameni sunt gata să facă orice pentru hobby-urile lor. Este şi cazul unei femei din Marea Britanie, care este pasionată de obiectele cu tematică Hello Kitty. Ea a adunat o adevărată colecţie până acum, pentru care a cheltuit aproximativ 62 de mii de euro. 

Natasha Goldsworth este o tânără din Marea Britanie, care pare o fată obişnuită la prima vedere. În vârstă de 29 de ani, ea este dresoare de cai. Pasiunea sa pentru personajul japonez Hello Kitty i-a schimbat însă întreaga viaţă. În ultimii 15 ani, ea a tot adunat obiecte de acest fel şi a făcut anumite sacrificii. Tânăra a recunoscut că nu a fost în vacanţă de mult timp şi nu-şi permite nici măcăr o cină în oraş. 

"Nu prea îmi iau haine noi şi nici alte produse pe care şi le cumpără fetele, de obicei. Fac multe sacrificii ca să cumpăr obiecte pentru colecţia mea", a spus femeia.

Ea a adunat până acum peste 10 mii de obiecte cu tematica Hello Kitty - jucării, mobilă, bijuterii şi alte accesorii. Mai mult, şi-a sacrificat şi viaţa personală, pentru că niciunul dintre iubiţii pe care i-a avut nu i-a înţeles pasiunea. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu