O studentă israeliană, ucisă în timp ce vorbea cu sora ei pe FaceTime

O studentă israeliană a fost ucisă în mod brutal în Melbourne, în timp ce vorbea cu sora ei pe FaceTime. Femeia a privit neajutorată cum sora ei este omorâtă, a spus poliţia.

Sora lui Aiia Maasarwe a auzit atacul îngrozitor, la puţin timp după miezul nopţii, iar autorităţile investighează cazul pentru a confirma faptul că tânăra a fost violată înainte de a i se lua viaţa.
 
Trupul tinerei de 21 de ani a fost găsit de către trecători a doua zi dimineaţă, lângă campusul Bundoora al Universității La Trobe din nord-estul Melbourne.

"A auzit cum a căzut telefonul la pământ și a auzit niște voci și asta a fost. Din respect pentru familie, nu intrăm în detalii despre natura asaltului", a declarat detectivul inspector Stamper.

"Aceasta este o crimă teribilă provocată unui membru nevinovat al comunității noastre. Prezumția noastră este că acesta a fost un atac aleator și oportunist", a spus el.

Familia fetei au venit din Israel în Melbourne pentru identificarea trupului şi în prezent se ocupă de repatrierea sa.

Tânăra plecase pentru şase luni în Melbourne, în cadrul unui schimb de experienţă cu Universitatea din Shanghai, conform observator.tv

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu