O studentă, ÎNJUNGHIATĂ pentru că a respins avansurile unui coleg! Martorii filmau cu telefonul

O studentă din Bangladesh se află în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată de un lider al studenților, care ar fi devenit violent pentru că tânăra i-a respins avansurile, scrie evz.ro.

Khadiza Begum a fost atacată, luni, cu o mașetă, într-un campus studențesc din Sylhet, un district din nordul țării.

Sute de studenți au participat, marți, la un protest, cerând securitate sporită în campusurile universitare.

Este al patrulea caz al unei femei atacate după ce a refuzat un pretendent, în ultimele luni, scrie BBC.

Begum a fost atacată la Colegiul Universității Murari Chand, după ce a părăsit o sală de examen. Unchiul ei, Jahid Ahmed, a declarat pentru BBC că suspectul atacator, Badrul Alam, a urmărit-o pe tânără și a devenit violent, după ce aceasta a refuzat să vorbească cu el.

Mai mulți studenți au fost martori ai atacului, unii au filmat incidentul cu telefoanele mobile, dar nimeni nu a intervenit pentru a-l opri pe tânăr.

Unii studenți au fugit apoi după atacator, în campus și el a fost arestat, în cele din urmă de polițiști, în timp ce încerca să dispară de a fața locului.

Alam este lider al studenților de la Universitatea de Stiință și Tehnologie, iar colegii lui au cerut pedepsirea lui și pază mai strictă în campus. Alam este și membru al unui grup studențesc afiliat partidului politic aflat la guvernare, Liga Aqami.

El a fost suspendat de la universitate.

În ultimele două luni, alte trei femei au murit,după ce au fost atacate, pentru că au refuzat un bărbat care le făcea avansuri.

Ministrul de Interne din Bangladesh, Asaduzzaman Khan Kamal, le-a spus jurnaliștilor că atacatorul va fi pedepsit, indiferent de afilierea sa politică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu