O șoferiță AGRESIVĂ din Capitală i-a luat la bătaie pe polițiști după ce a făcut PRĂPĂD în trafic (VIDEO)

A deteriorat câteva autoturisme în trafic, i-a luat la trei parale pe șoferii păgubiți, iar într-un final a dat și-n ofițerii de patrulare. O conducătoare auto le-a dat mari bătăi de cap polițiştilor, care au fost nevoiţi să o ducă forțat la Sectorul de Poliție pentru a fi testată alcoolic, dar și pentru a da explicații pe marginea isprăvii sale.

Proprietarii automobilelor avariate le-au povestit oamenilor legii întreaga pătăranie prin care au avut neplăcerea să treacă din cauza femeii din imagini. Șoferița impertinentă se deplasa pe contrasens pe o stradă din sectorul Rîșcani al Capitalei. A ignorat regulile de circulație rutieră şi a deteriorat trei autoturisme.

Câțiva dintre şoferi, consternaţi de nepăsarea și obrăznicia femeii, au urmărit-o pe o distanţă de câteva cartiere. I-au ținut urma, până când și-a parcat automobilul. A vrut să plece nepedepsită, dar n-a fost să fie. Conducătorii auto, printre care și cei păgubiţi, nu i-au permis să-şi continue nestingherit drumul.

Văzându-se în această postură, şoferiţa inconştientă şi agresivă a împărțit pumni și vorbe licențioase atât șoferilor, cât și ofițerilor de poliție care s-au apropiat şi ei între timp.

Mai multe detalii aflați în reportajul realizat de echipa emisiunii "Unitatea de Gardă".


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu