O semiremorcă aflată în căutare de autoritățile turcești, depistată în punctul de trecere Giurgiulești-Galați

O semiremorcă care se afla în căutare de către autoritățile turcești a fost depistată de Polițiștii de frontieră, iar un autoturism a fost verificat suplimentar după ce documentul ce recunoaște trecerea testării tehnice a fost identificat ca neveridic.
 
În această dimineață, în punctul de control și trecere Giurgiulești-Galați, conform sarcinei INTERPOL a fost reținută o semiremorcă cu plăcuțele de înmatriculare bulgărești. La volanul mijlocului de transport se afla un conațional, care a prezentat toate actele necesare autorizării trecerei frontierei de stat. Acesta a afirmat că activează oficial în baza contractului de muncă la firma cu sediul în Bulgaria, iar despre cele depistate nu cunoaște nimic.
 
Polițiștii de frontieră cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele și elucidarea incidentului dat.
 
În timpul verificărilor, s-a constatat că revizia tehnică a autoturismului de model Volkswagen Passat este neveridică, fapt confirmat și cu ajutorul tehnicii din dotare. Incidentul a fost consemnat în punctul de trecere Giugiulești-Reni, documentat este un cetățean bulgar cu vârsta de 53 de ani.
 
Audiat, bărbatul a comunicat că se afla pe teritoriul Ucrainei când a observat că revizia tehnică este expirată, atunci a făcut rost de alta prin intermediul unei persoane străine.
 
Ca urmare, tranzitarea teritoriului Republicii Moldova a fost posibilă după ce mijlocul de transport a fost urcat pe evacuator, iar cetățeanul este documentat pentru uz de fals în actele oficiale. Astfel, acesta riscă o  amendă în mărime de pînă la 32.000 lei. 
loading...

Lasă un comentariu