O ȘANSĂ LA UN MILION. Ce a găsit o femeie în timp ce mânca stridii

O șansă la un milion – așa poate fi descrisă în statististi pățania unei femei care mânca stridii. Tânăra Audine Ike a găsit o perlă, la bufetul cu gustări al unui eveniment care fusese organizat chiar de ea, relatează o televiziune locală din Boston, scrie libertatea.ro.

Audine a povestit că a pus ochii pe o stridie încă de la începutul evenimentului. „Am zis că e stridie mare și că e a mea”, a povestit ea. A început apoi să mestece, moment în care a simțit ceva tare.  „Am crezut că este o bucată din scoică, dar apoi am văzut o perlă perfect rotundă”, a continuat femeia. „Mă gândeam ‘este reală?’ și mi-am zis că tocmai mi s-a întâmplat ceva uimitor”, a continuat femeia.

Femeia a făcut rapid o fotografie cu perla, care nu are tocmai o valoare mare, nicidecum una apropiată de valoarea perlei găsite de un pescar. Cu toate acestea, pentru Audine este extrem de importantă, mai ales că ea s-a mutat recent în Boston din Londra.

Acum, ea caută un lănțișor la care să poarte perla. Între timp, furnizorul i-a spus și că astfel de situații au fost destul de rare. La peste trei milioane de stridii livrate la diverse evenimente, doar trei persoane au nimerit o stridie cu perle.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu