O sală de jocuri pe bază de realitate virtuală a fost deschisă la New York

Dacă vă doreaţi să pătrundeţi în universul Star Wars, acum aveţi o ocazie unică! Doar dacă ajungeţi la New York însă. O companie tehnologică din Statele Unite a deschis acolo o sală de jocuri pe bază de realitate virtuală. Acţiunea se petrece, însă, înainte de povestea prezentată pe marile ecrane.

Echipaţi cu o cască cu ochelari VR, participanţii sunt transportaţi în câteva secunde în universul Star Wars, în pielea cunoscutelor personaje Stormtroopers. Misiunea lor e să recupereze date secrete, vitale pentru Rebeliune. 

Grupaţi în echipe, participanţii au parte de o experienţă unică, în care toate simţurile le sunt activate.  

O singură misiune durează 30 de minute. Iar un bilet costă 30 de dolari. Un preţ pe măsură, având în vedere că jocul a fost realizat de echipa responsabilă pentru efectele speciale ale trilogiei SF. 

Compania americană îşi propune, însă, să deschidă în următorii 3 ani alte 24 de săli de jocuri pe bază de realitate virtuală.

Jocul - care îi transpune pe oameni în universul Star Wars - va rămâne deschis în centrul comercial Westfield World Trade Center până la sfârşitul lunii octombrie. Apoi va fi mutat într-o locaţie permanentă, scrie observator.tv

Lasă un comentariu