O româncă însărcinată care era dusă la un bordel, salvată de un taximetrist din Marea Britanie (VIDEO)

O tânără româncă a ajuns în Marea Britanie după ce a răspuns la un anunţ privind un job la un salon de masaj. Însă anunţul s-a dovedit fals, iar femeia a fost sechestrată într-un bordel londonez.

Apoi, a fost dusă într-un alt oraş şi forţată să pozeze în lenjerie intimă pentru site-uri pentru adulţi. Urma să fie folosită pentru prostituţie, dar a fost salvată de un şofer de taxi, scrie adevarul.ro.

Un şofer de taxi din Marea Britanie a salvat o româncă însărcinată. Aceasta urma să fie traficată în scopuri sexuale de către Robert Enescu, în vârstă de 26 de ani, care i-a spus că ar fi urmat să lucreze într-un salon de masaj, conform mirror.co.uk.   Şoferul de taxi, Tahir Mehmood, a observat că femeia era speriată când Enescu a urcat-o în taxi şi a sunat la poliţie.

Lui Tahir i se ceruse, de către traficantul român, să o ducă pe femeie la un bordel, însă acesta a stat de vorbă cu victima şi  a alertat poliţia, astfel mai multe femei din bordel au fost salvate de către autorităţi.  Pe numele lui Enescu a fost emis un mandat de arestare în februarie.

Acesta a negat că ar fi vrut să o traficheze pe femeie în scopuri sexuale. Autorităţile însă l-au acuzat, iar judecătorii l-au găsit vinovat şi l-au condamnat la 9 ani de închisoare. Bărbatul este acum căutat pentru a fi încarcerat. 

Lasă un comentariu