O româncă în vârstă de 37 de ani și-a înjungiat iubitul italian în vârstă de 74 de ani

O româncă în vârstă de 37 de ani l-a înjunghiat pe iubitul ei italian, în vârstă de 74 de ani, din cauza geloziei acestuia, scrie libertatea.ro.

Incidentul a avut loc în orașul Foggia, a notat gazetaromanesca.com. Medicii au fost chemați de urgență pe Via San Severo pentru a-l salva pe bărbatul înjunghiat de iubita lui.

Românca a fugit, dar a fost găsită rapid de autorități. Ea le-a mărturisit polițiștilor totul și chiar a indicat cuțitul cu care și-a înjunghiat iubitul, pe care-l aruncase într-un coș. Înainte să-l taie, i-a dat câteva palme!

Tânăra a explicat că l-a înjunghiat pe bărbat din cauza geloziei excesive a acestuia. Ea a povestit că bătrânul era foarte gelos și o acuza frecvent că se culcă cu alți bărbați.  Femeia plecase în cursul zilei de acasă, după o ceartă puternică pe această temă.

Ea s-a întors apoi acasă, în jurul orei 6 dimineața, în stare de ebrietate și și-a amintit de cearta din ziua precedentă. Femeia l-a trezit bărbat și i-a dat câteva palme.

Românca nu s-a putut stăpâni și a început să-i adreseze jigniri. Bărbatul a vrut să reacționeze, dar femeia a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe acesta. Când a văzut că totul se agravează, ea a decis să fugă de acasă. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu