O româncă e pe patul de moarte, iar prietena ei în stare gravă, în urma unui ACCIDENT CUMPLIT produs în Italia

O româncă e pe patul de moarte, iar prietena ei grav rănită, în urma unui accident grav care a avut loc în Italia, scrie libertatea.ro.

Mașina în care se aflau cele două s-a izbit frontal de un TIR. Cele două românce călătoreau la bordul unui VW Golf, la volan fiind o tânără de 33 de ani.

Accidentul a avut loc miercuri de dimineaţă puţin înainte de ora 07:00, pe SP 236, la Montichiari, în apropiere de Brescia, în nordul Italiei.

Se pare că maşina avea o viteză excesivă, iar pe fondul şoselei umede şi a ploii torenţiale şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens într-un TIR.

Impactul a fost atât de puternic încât roata camionului a fost făcută praf. Maşina româncelor a fost şi ea avariată extrem de serios, iar tânăra de la volan a suferit răni grave, fiind dusă la spital la Brescia cu elicopterul, cu cod roşu. 

Cealaltă româncă, a cărei vârstă nu a fost precizată de presa italiană, e şi ea grav rănită. Şoferul TIR-ului, 57 de ani, a scăpat nevătămat, potrivit informațiilor furnizate de poliție.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu