O româncă a ajuns în custodia poliţiei Capitalei după ce a furat un telefon mobil şi 5.000 de lei

Embed:

O femeie de 43 ani originară din România, angajată pe un şantier de construcţii din Capitală, a fost reţinută de poliţie. Femeia este suspectată că ar fi furat un telefon mobil, apoi a jefuit două vânzătoare.

Bănuita ar fi venit la Biroul Migraţie şi Azil al MAI pentru a perfecta anumite acte personale, unde a furat de pe masa unui angajat telefonul mobil în valoare de 10.000 lei. Ulterior ea părăsit sediul instituţiei, fiind însoţită de un tânăr.

Acţiunile femeii au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate, care au fost ridicate în calitate de probe concludente, iar telefonul mobil a fost ridicat şi urmează a fi reîntors proprietarei.

Totodată,  bănuita ar fi fost implicată şi într-un caz de jaf, când s-ar fi apropiat de un ghişeu din sectorul Centru şi în mod deschis a sustras bani în sumă de 2.500 de lei de pe masa vânzătoarei. Tot ea ar fi jefuit vânzătoarea unui magazin de jucării pentru copii, luându-i 2.500 de lei.

Femeia a fost recunoscută de către victime, fiind reţinută pe un termen de 72 de ore.

Ea este cercetată penal pentru comiterea infracţiunilor de jaf şi furt. Conform legislaţiei penale în vigoare bănuita riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11.000 de lei la 17.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu