O reţea de fast food din Rusia oferă 40.000 de euro femeilor care rămân însărcinate cu fotbaliştii de la CM 2018

Burger King a lansat, marți, o campanie de promovare, pe o rețea de socializare, extrem de bizară. Femeile care ar fi rămas însărcinate cu un jucător de fotbal care participă la Campionatul Mondial 2018 ar fi urmat să primească o sumă mare de bani. Campania a fost anulată în urma unui scandal monstru, scrie Libertatea.ro.

Femeile care ar fi rămas însărcinate cu un fotbalist de la Cupa Mondială ar fi primit de la Burger King Rusia 40.000 de euro și burgeri gratis pe viață, potrivit theguardian.com.

Campania a fost începută pe VK, o rețea de socializare din Rusia echivalentă cu Facebook.

"Femeile care reușesc să obțină cele mai bune gene de fotbal vor promova succesul echipei rusești pentru generațiile viitoare", scria în anunțul Burger King.

Însă, la scurt timp de la lansarea, campania a fost retrasă din cauza reacțiilor negative. Burger King a publicat un comunicat prin care și-a cerut scuze, retrăgând toate materialele care aveau legătură cu "promoția".

Nu este prima oară când Burger King Rusia este implicată într-un scandal din cauza unei campanii publicitare.

Anul trecut rușii anunțau printr-o campanie asemănătoare că o adolescentă violată care cumpără un burger, primește încă unul gratis.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu