O renumită cântăreaţă din România A NĂSCUT! Prima POZĂ cu bebeluşul (FOTO)

Andreea Bălan a născut. Vedeta s-a internat într-o clinică privată, acolo a dat naștere, duminică, primului ei copil cu George Burcea.

Ella a primit nota 10, are o greutate de 3,270 de grame, măsoară 49 de centimetri şi este perfect sănătoasă, scrie libertatea.ro.

La scurt timp după ce a născut, Andreea Bălan a făcut publică prima fotografie cu Ella. "Ella e cea mai frumoasă minune din viaţa mea. Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viaţa mea" , a spus vedeta.

Andreea Bălan a născut mai devreme decât era programat. Vedeta s-a programat pentru cezariană în jurul orei 15, dar Ella a venit pe lume cu câteva ore mai repede, deoarece cântăreața a avut contracții duminică dimineață.

Andreea Bălan a născut la o clinică privată din Bucureşti, unde pachetul VIP a costat 3.000 de euro. Cântăreața s-a ocupat de tot, inclusiv de pachetul de recoltat celule stem, pe care a reușit să-l obțină în sistem barter. Ea beneficiază de toate condițiile, inclusiv de consiliere după naștere și sfaturi privind îngrijirea unui nou-născut. Artista este însă cât se poate de documentată în această privință, asta pentru că ea a studiat mai multe cărți de specialitate, pentru a nu fi luată pe nepregătite.

Andreea Bălan și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an. Cântăreața a declarat în repetate rânduri că își dorește să devină mamă. După 8 ani de relație, Andreea Bălan  s-a despărțit de Keo. A urmat o perioadă de refacere alături de fostul iubit american, dar a durat numai câteva luni. Însă, acum, Andreea pare să fie pregătită, în sfârșit, să facă pasul cel mare cu George.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu