O regină a frumuseții, prinsă în timp ce își înșela soțul într-o cameră de hotel

O regină a frumuseții a fost prinsă în flagrant de partenerul de viață. Acesta a descoperit-o cu alt bărbat într-o cameră de hotel. Eleonora Useche, câștigătoare a concursului de frumusețe Senora Mundo Colombia, a fost prinsă în timp ce își înșela soțul cu câștigătorul concursului Mister Mundo Colombia, Elias Lacoutur. Cu puțin timp înainte de a-și înșela partenerul de viață, Eleonora Useche declarase în fața camerelor de luat vederi că partenerul ei fusese cel care o încurajase să participe la concurs și cel care îi fusese cel mai mare fan, scrie libertatea.ro.

În jurul orei 4:00 dimineața, la patru ore după încheierea concursului de frumusețe, Eleonora a fost prinsă în camera de hotel cu câștigătorul concursului Mister Mundo Colombia, Elias Lacoutur. Potrivit pulzo.com, soțul femeii se întoarcea în camera 204 a hotelului în care erau cazați. Când a intrat, însă, a avut parte de cea mai neplăcută experiență: soția sa era dezbrăcată în pat cu Elias.

Angajații și ceilalți turiști aflați în hotel la etajul al doilea au auzit scandal din camera Eleonorei și au chemat imediat poliția. Agenții sosiți la fața locului i-au găsit pe Elias și pe soțul înșelat bătându-se și aruncându-și vorbe grele. Au fost despărțiți de poliție, iar Eleonora a fost dusă la un alt hotel, scrie presa din România.

loading...

Lasă un comentariu