O proprietate din Caraibe care a rezistat uraganului Irma a fost vândută cu 67 de milioane de dolari

O proprietate din Caraibe, cu o plajă privată și cu o livadă de nuci de cocos, a fost vândută după ce a fost listată pentru 67 de milioane de dolari, potrivit Businessinsider.com, potrivit capital.ro.

Construită iniţial de bancherul şi omul de afaceri Benjamin de Rothschild, aşa-numitul "Girasol" este amplasat pe mai mult de şapte hectare de teren pe insula Caraibilor Saint Barthélemy sau St. Barts.

Cel mai recent proprietar este fostul manager de fond de hedging, Bruce Kovner, care a cumpărat proprietatea în 2005 şi i-a dat un aspect major, adăugând o piscină şi un etaj nou. Proprietatea include două vile care au un total de şase dormitoare şi două piscine.

Christian Wattiau de la Sibarth Real Estate a avut lista, în timp ce Christie's International Real Estate a oferit servicii de marketing la nivel mondial. Deşi preţul final de vânzare nu a fost dezvăluit, reprezentantul Christie a împărtăşit faptul că cumpărătorul este un om de afaceri european care intenţionează să utilizeze Girasol ca o casă de vacanţă.

St. Barts a fost una dintre insulele din Caraibe afectate cel mai mult de uraganul Irma, dar clădirile lui Girasol au rezistat furtunilor.

Girasol este amplasat pe şapte hectare de teren pe plaja Marigot din St. Barts şi include 175 de metri de plajă privată. Conform listei, aceste ape sunt clasificate ca arii protejate naturale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu