O profesoară, vedetă pe Instagram, după ce studenţii au fotografiat-o la cursuri. Unii au făcut COMENTARII SIROPOASE (FOTO VIRALE)

O profesoară de la Universitatea de Știință și Tehnologie Chien Hsin din Taiwan a devenit vedetă pe Instagram, după ce studenții au fotografiat-o în timpul cursurilor.

La doar 28 de ani, Cheng Jhia-wen are, pe lângă slujba din mediul academic, peste 95.000 de followeri pe Instagram, fiind considerată de presa locală drept cea mai frumoasă profesoară din Taiwan, scrie observator.tv.

Pozele făcute de studenți în timpul cursurilor au devenit imediat virale și au transformat-o pe tânără într-o adevărată vedetă. 

Cheng studiază Dreptul la Universitatea Chineză de Cultură și predă un curs de economie și proprietate intelectuală.

Activitatea didactică nu este singura pasiune a profesoarei. Pe contul de Instagram aceasta postează înregistrări în care cântă la pian sau flaut. 

Cei care o urmăresc pe Cheng Jhia-wen nu au ratat ocazia de a face câteva comentarii siropoase, iar unii chiar s-au oferit să-și refacă studiile, doar pentru a prinde un loc la curs.

"Sunt sigur că nu nimeni nu chiulește la ora ei", a comentat un fan de pe Instagram, în timp ce un altul s-a întrebat cum pot studenții să se concentreze.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu