O profesoară I-A DAT o REPLICĂ pe măsură unui student la contract care se laudă că-i plăteşte leafa

Deși anumiți studenți merg la facultate doar de gura familiei sau pentru că e la modă, unii și-au creat și ideea conform căreia totul li se cuvine, inclusiv indulgența profesorilor la examenele pentru care nu s-au pregătit.

Acesta și-a motivat lipsa de cunoștințe prin câteva rânduri pline de prea mult... tupeu și de greșeli de punctuație și ortografie transmise profesoarei prin intermediul foii de examen, scrie Antena3.

"Doamna profesoară habar nu am să răspund la ce aţi întrebat vă rog frumos să mă treceţi dacă pic examenul ăsta pic tot anul 2!!! Dvs. trebuie să fiţi conştientă că eu plătesc taxa la facultate asta şi dacă nu ar mai fi din ăştia ca mine nu ar mai fi bani din care să vă luaţi salariul. Vă rog din suflet!"

În replică, nici profesoara nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns vehement studentului tot printr-un mesaj pe aceeași foaie de examen: 

"Domnule student, cred că ar fi foarte urât să permit cuiva ca dumneavoastră să creadă că îmi asigură mie salariul după atâţia ani de muncă. Succes!"

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu