O profesoară din satul Furceni, emoţionată până la lacrimi! Surpriza discipolilor a făcut-o să-i salte inima de bucurie

Embed:
Dragostea cu care îşi tratează discipolii şi pasiunea pentru meserie i-au adus Irinei Gașper titlul de "Cel mai iubit dintre dascăli", oferit de Fundaţia Edelweiss.

Irina Gașper este profesoară la gimnaziul din satul Furceni, Orhei, de şase ani. În tot acest timp, dascălul s-a dedicat profesiei în totalitate. În semn de mulţumire, elevii clasei a 9-a, cărora le este şi dirigintă, au înregistrat o poezie şi au expediat-o pe adresa Fundaţiei "Edelweiss.

"Este mai mult decât o profesoară şi chiar nu simţim bariera între noi niciodată", a spus o elevă.

"O pot caracteriza ca pe o mamă, ca o soră, ea cinci ani de zile ne-a instruit, ne-a informat, ne-a ajutat în multe lucruri", a menţionat o altă elevă.

Profesoara are şi toată admiraţia colegilor de breaslă. Gestul elevilor a emoţionat-o pe profesoară până la lacrimi.

"A fost ca un şoc pentru mine, nici acum nu ştiu dacă aş putea să îmi exprim toate sentimentele şi toate gândurile pe care mi le-au produs astăzi dimineaţă elevii mei. Eu permanent le spun elevilor mei, cei la care sunt dirigintă că ei sunt copiii mei şi eu sunt mama lor", a declarat Irina Gașper. profesoară la Gimnaziul din Furceni.

Înscrierile la concursul inițiat de fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss", vor continua până în dată de 1 iunie. Elevii trebuie să înregistreze un filmuleț prin care să își exprime recunoștința.
Pe aceeaşi temă