O prezentatoare din Rusia riscă să fie demisă pentru că a râs în hohote după ce a citit o ştire despre majorarea alocaţiilor sociale cu 3 procente (VIDEO)

Embed:

Întreaga redacţie a postului Vesti Kamciatka riscă să fie demisă, după ce prezentatoare a citit o ştire despre majorarea alocaţiilor cu 3 la sută şi cum ar putea oamenii să cheltuiască suma majorată.

Potrivit lenta.ru, fragmenul în care prezentatoarea râde în hohote nu a fost pus pe post, însă a fost răspândit ulterior pe internet şi a devenit viral.

Potrivit unor surse, întreaga echipă riscă să fie concediată, imediat ce va fi stabilit cine a postat imaginile pe internet. 

 

Totodată, o altă sursă din cadrul televiziunii publice ruse a declarat că reacţia jurnalistei a fost una firească şi că de vină ar fi cei care au scris un asemenea text: "Cine a scris acest text? Să spun de pe sticlă că îţi mai rămân 137 de ruble, iar restul puteţi să-i cheltuiţi". Potrivit interlocutorului, trebuia pur şi simplu de menţionat că a fost majorată cu o anumită sumă, fără precizările umilitoare în ce scop poate fi cheltuită aceasta.

În filmuleţul postat pe Internet, prezentatoarea izbucneşte în hohote după ce a citit că 127 de ruble din alocaţia lunară pot fi cheltuite pentru deplasarea tur-retur cu transportul internaţional spre sanatoriu. Prezentatoarea a comentat ulterior această sumă şi şi-a prezentat scuze pentru reacţia sa. 

 

loading...

Lasă un comentariu