O poliţistă, luată pe capotă de un şofer beat la Cahul. Cum şi de cine a fost salvată femeia

Embed:

A încercat să fugă de o patrulă şi a luat o poliţistă pe capotă. E isprava unui şofer beat criţă care conducea în noaptea de 12 februarie, pe un drum din raionul Cahul. Poliţiştii au vrut să oprească maşina care se deplasa haotic, dar şoferul nu s-a conformat şi şi-a continuat deplasarea. Ulterior, autoturismul în care se aflau două persoane a derapat. Conducătorul auto a blocat uşile şi a refuzat să discute cu poliţiştii.

Atât şoferul cât şi pasagerul acestuia au manifestat un comportament agresiv faţă de oamenii legii. Mai mult, şoferul a accelerat şi a luat pe capota maşinii o poliţistă care se apropiase de automobil.

Colegul femeii a reuşit să spargă cu pumnul geamul de la portieră și a întors volanul. Șoferul avea o alcoolemie de 0,40 promile în aerul expirat, de trei ori mai mult decât norma legală. Cei doi indivizi riscă până la opt ani de puşcărie, iar șoferul va mai fi tras la răspundere şi pentru conducere în stare de ebrietate.

Acum două zile, în raionul Cahul a mai fost prins un şofer beat criţă. Bărbatul a fost oprit de poliţie deoarece circula cu maşina pe trotuar.

loading...

Lasă un comentariu