O poliţistă care lucrează la Aeroportul din Chișinău, infectată cu COVID-19

Embed:
O poliţistă care lucrează la Aeroportul din Chișinău s-a infectat cu noul tip de virus. Informația a fost confirmată de ofiţerul de presă al Poliţiei de Frontieră, Raisa Novițchi. Femeia este tratată la Spitalul „Toma Ciorbă” din Capitală, iar starea ei este satisfăcătoare.

“Pe data de 18 martie a fost transportată la spitalul „Toma Ciorbă” cu simptome caracteristice COVID-19. Deja pe data de 19 i-a fost confirmată infecţia. Toţi colegii care au lucrat în această tură au fost plasaţi în carantină”, a declarat Raisa Novițchi, ofiţer de presă al Poliţiei de Frontieră. 

Raisa Noviţchi nu ne-a putut spune ce vârstă are angajata diagnosticată cu COVID-19 şi nici numărul poliţiştilor de frontieră care au fost plasaţi în carantină la domiciliu. Despre acest caz de îmbolnăvire a vorbit şi preşedintele Igor Dodon.

“Vreau să le mulțumesc medicilor, polițiștilor, care stau în prima linie. Ați văzut că deja avem un polițist, care este, de asemenea, fiind la frontieră, primind cetăţenii noştri care vin în ţară, de asemenea, s-a îmbolnăvit cu coronavirus“, a zis Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova.

Poliţiştii de frontieră plasaţi în carantină vor rămâne acasă timp de două săptămâni, iar starea lor de sănătate va fi monitorizată de specialişti.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu