O persoană a murit după ce a mâncat un iaurt conținând lactoză, care nu se regăsea pe etichetă

O persoană a murit după ce a mâncat un iaurt conținând lactoză, care nu se regăsea pe etichetă. Tragedia a avut loc într-un lanț de restaurante din Marea Britanie. Este al doilea caz de acest gen petrecut acolo, după moartea unei fete de 16 ani, din cauza unui sandviș prost etichetat, scrie libertatea.ro.

De data aceasta, compania a ascuns decesul celui de-al doilea client, care a murit în decembrie anul trecut.

Compania care operează lanțul de restaurante Pret a Manger susține că investigația autorităților este în plină desfășurare, după moartea unui client în decembrie anul trecut. Acesta a mâncat un produs care era etichetat "fără lactoză", dar în realitate conținea acest compus, la care omul era alergic.

Lanțul de restaurante a acuzat furnizorul cu privire la iaurtul fără lactoză care a provocat decesul clientului.

Despre acest caz s-a aflat abia acum, și este cel de-al doilea incident produs într-o unitate a lanțului de restaurante.

În 2016, Natasha Ednan-Laperouse, o tânără de 16 ani, a murit după ce a mâncat un sandviș. Produsul conținea urme de susan, la care fata era alergică.

Părinții fetei, care au început o campanie pentru etichetarea corectă a produselor, au spus că sunt "extrem de îndurerați după ce o altă persoană și-a pierdut viața din cauza mâncării din aceste restaurante".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu