O nouă victorie pentru Universitatea Agrară în Campionatul de baschet

Embed:

Echipa Universităţii Agrare a învins Soroca Baschet la o diferenţă de 39 de puncte. Formaţia gazdă a pus probleme agrarienilor doar în prima parte a meciului.

Echipa Universităţii Agrare a obţinut a doua victorie consecutivă în acest an în Campionatul Naţional de baschet masculin. Soroca-Baschet este clasată pe ultimul loc.

Până la pauza mare, meciul a fost unul echilibrat, asta chiar dacă UASM era considerată marea favorită a meciului. Scorul după primele două sferturi a fost de 30-26.

"Jucătorii au început să joace mai relaxaţi, nu erau motivaţi. Toate acestea s-au văzut în prima parte a meciului", a spus antrenorul UASM, Alexandr Şestopal.

După pauză, jucătorii de la UASM au făcut spectacol şi s-au dezlănţuit, mărindu-şi considerabil avantajul. La final, echipa Universităţii Agrare s-a impus cu scorul de 99-60.

"Am făcut una dintre cele mai mari greşeli din sport. Am subestimat adversarul şi am jucat relaxaţi în prima parte. Astfel am fost sancţionaţi de adversar. Am făcut nişte concluzii după prima parte, am început să jucăm mai bine şi poftim rezultatul", a afirmnat jucătorul UASM Vladimir Prişcepnîi. .

"Prima parte a meciului a fost una echilibrată. Cel mai probabil, echipei adverse nu-i reuşea jocul. Spre mirarea noastră a fost pentru prima dată când am jucat şi ne-am luptat puţin de la egal la egal cu UASM. Am sperat să pierdem la o diferenţă de 30 de puncte, însă a ieşit una de 40", a menţionat tehnicianul sorocenilor, Serghei Crudu. 

Jucătorul meciului a fost Oleg Melniciuc, de la UASM, care şi-a trecut în cont 33 de puncte.

Echipa Universităţii Agrare se va duela în următoarea etapă cu campioana Donbaschet Donduşeni. Partida va avea loc pe 15 februarie, în capitală. Cele două formaţii ocupă primele două poziţii în clasament, având acelaşi număr de puncte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu